Keuken montage


Een nieuwe keuken.................... Wat nu? 

Zoek niet verder u bent op het juiste adres, Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van keukens en alles wat daarbij komt kijken. Zo verzorgen wij onder andere het hak en breekwerk, demontage van de oude keuken en afvoeren van het afval, aanpassen of verleggen van leidingen voor water, gas, electra en afvoeren (water en lucht). Het stukadoren van de muren, schilderwerk maar ook het opnieuw betegelen van achterwanden en vloeren, en nog veeeeeeeel meer.


Is uw bestaande keuken aan een opknapbeurt toe?

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht, fronten opnieuw afhangen, nieuwe kit aanbrengen, reparaties, nieuwe apperatuur plaatsen, enzovoort informeer naar de mogelijkheden bij ons. Dit alles tegen gunstige uur tarieven. 


Kortom alles onder een dak met een aanspreek punt. 


Vooraf krijgt u een duidelijke offerte met daarin alle werkzaamheden benodigde materialen en de daarbij behorende kosten zodat u niet voor verassingen komt te staan.

 

 

  

Om u beter van dienst te kunnen zijn met u aanvraag, verzoeken wij u zoveel info (bijvoorbeeld foto s, tekeningen enz.) mee te sturen en duidelijk te omschrijven wat voor werkzaamheden u gedaan wou hebben. 

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd bellen met  Tel. 06 52 37 23 31.